Fyra nya husmodeller från Fiskarhedenvillan

Nu kan Fiskarhedenvillan presentera fyra nya husmodeller till sortimentet. Här finns moderna och avskalade Mareld, ståtliga Glimre som inspirerats av en traditionell lada, klassiska Gulhaken med spröjsade fönster och Sångsvanen med en elegant glasveranda.Mareld

"Ett avskalat yttre och en fönstersättning som förlänger känslan av husets rum ut i naturen är utmärkande för Mareld."

Mareld är drygt 192 kvadratmeter och består utav två plan med totalt sex rum, varav fyra är sovrum. Planlösningen är öppen med ett stort kök med köksö där du kan laga mat med utsikt över omgivningarna.
Glimre

"Glimre är en modern tolkning av den traditionella ladan, starkt influerad av trendig minimalism och med en effektfull fönstersättning."

Det närmare 150 kvadratmeter stora Glimre kommer med fem rum och kök. De tre sovrummen ligger belägna i en egen del av huset med eget badrum och allrum. Köket är stort och öppet med stora glasdörrar som leder ut till verandan.
Gulhaken

"Gulhakens symmetriska fasader, spröjsade fönster och klassiska panelsättning för tankarna till vackra herrgårdar runt om i landet."

Husmodellen Gulhaken är ett drygt 182 kvadratmeter stort tvåvåningshus som lämpar sig utmärkt för familjen. Huset utgörs utav sex rum och har en imponerande takhöjd på minst 2,6 meter. Nedre plan rymmer vardagsrum och kök medan sovrummen hittas på ovanvåningen.Sångsvanen

"Det brutna mansardtaket och matplatsens placering i den härliga glasverandan är detaljer ur svensk byggnadstradition som bidrar till Sångsvanens harmoniskt klassiska karaktär."

Sångsvanen är strax under 170 kvadratmeter stort, med en knappa 95 kvadratmeter stor nedervåning och en drygt 75 kvadratmeter stor nedervåning. Här får du både balkonger åt två väderstreck och ett kök med glasveranda.