Fritidshus – drömmar blir verklighet

ANNONS FRÅN HUSVERKET
Med ett fritidshus får du möjlighet att komma närmare naturen och lämna vardagsbestyren bakom dig. Vi på Husverket gör det enklare för dig som är tomtägare att förverkliga ditt projekt.

Många av oss drömmer om ett liv på landet. Ett ställe där vi kan slappna av till fullo och vara nära våra kära för att umgås utan yttre störningsmoment. Husverket gör det enklare än någonsin att få ett fritidshus på plats och du kan själv utforma huset efter dina önskemål. I vårt breda sortiment finns en mängd olika förslag att inspireras av eller välja precis som de är. Vi har har till exempel klassiska funkis-fritidshus och genom att kombinera olika moduler kan du ta fram en alldeles egen stil, ja, till och med få ett personligt anpassat hus ritat från en av våra arkitekter.

I klassisk och modern design

Våra fritidshus är tillverkade efter gällande regelverk och med nya smarta lösningar som ytterligare höjer kvaliteten. Välj mellan klassiska varianter som smälter in naturligt i alla miljöer, eller moderna hus med raka tak och panoramafönster. Fritidshusen fungerar alldeles utmärkt även som permanenta bostadshus och är en perfekt tillflyktsplats för den som söker nya perspektiv i en trivsam miljö nära naturen.

Energisnåla fritidshus

Med miljön i fokus producerar vi energisnåla hus med minimalt värmeutsläpp. Vi tar även ansvar under processen genom att prioritera hållbara material och använda oss av effektiva metoder. Att arbeta långsiktigt och hållbart är grundförutsättningar för att våra kunder ska bli nöjda, och strävar ständig mot att bli ännu mer kompletta i vår verksamhet. Med ett nära kundsamarbete och ett lyhört bemötande i dialogerna säkerställer vi att fritidshuset lever upp till dina specifika behov och förväntningar.

Bred kompetens

Vi som jobbar för Husverket har alla olika spetskompetenser som krävs för att leverera nyckelfärdiga hus till svenska tomter, och vi tar således hand om allt som rör planering, ansökningar, förarbete, tillverkning, installation och slutlig besiktning. Fritidshusen är tillverkade för vara fullt beboeliga även under vinterhalvåret.

Utforma ditt fritidshus med modern teknik

Vårt koncept präglas av en kombination av modern teknik och gamla stolta hantverkstraditioner. Med vår smarta app som du enkelt laddar ner till telefonen kan du bläddra i våra kataloger, kombinera delar och moduler, samt få se hur huset faktiskt ser ut på din tomt. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka in ett första möte

Låt dig inspireras av fritidshus från Husverket.