Extrahusets tre mest populära attefallshus

ANNONS
Hos Extrahuset kan du både skapa din egna unika attefallshus, men det allra vanligaste är att anpassa några av deras redan framtagna arkitektmodeller.

Enligt Extrahuset är ett hus personligt och bör därmed anpassas inifrån och ut efter dina personliga preferenser på design, funktion och materialval. Att köpa ett hus är en stor investering och just därför är det viktigt att du får ditt hus exakt som du vill ha det. Det ska inte bara passa in utifrån din personliga smak det ska också anpassas i design, storlek, och höjd för att smälta in med befintliga hus på tomten. 

Det finns dessutom en hel del regelverk och krav som man bör följa vilket gör att det är extra viktigt att man som hustillverkare erbjuder en helhetsservice från alltifrån arkitekter till specialister på dokumentation till kommun för att skapa trygghet.

Nedan kommer en presentation av Extrahusets tre mest populära attefallshus, där anpassningsbarhet och ansvar är en del av deras service. 

Ett attefallshus har flera användningsområden

Att köpa och bygga ett attefallshus har många fördelar och flera användningsområden. Inte bara får du ett attefallshus där du och familjen kan umgås mer i sommar, erbjuda fler sovplatser och dra nytta av hela potentialen på din tomt. Du har också möjligheten till en stor ekonomisk vinning i inte bara öka värdet på din nuvarande tomt och bostad - du har också potential i uthyrningsmöjligheter som kan ge passiva inkomster varje månad. Ett attefallshus kan också användas som generationsboende antingen till mor- och farföräldrar eller varför inte till tonåringen som ett första boende.

Läs mer om Extrahusets attefallshus här

Attefallshus Stockholm – Favoriten i New England-stil!

Modell: Stockholm
Storlek: 25 - 30 kvm går att anpassa efter önskningar.
Läs mer om Stockholm här!

Attefallshus Orust - Årets mest populära husmodell

Modell: Orust
Storlek: 25 - 30 kvm går att anpassa efter önskningar.
Läs mer om Orust här!

Attefallshus Gotland - Skräddarsytt med sadeltak

Modell: Gotland
Storlek: 25 - 30 kvm går att anpassa efter önskningar.
Läs mer om Gotland här!