Smålandsvillan - Villa Lekeryd


Förstora

Om husmodellen

Villa Lekeryd är en ytterst barnvänlig bekantskap redan från start, med härligt social planlösning och upp till tre sovrum. Helt perfekt så länge barnen är små. Senare kan du ge dem en egen domän på övervåningen. När den inreds kan detta ljuvliga 1,5-planshus stoltsera med upp till 10 rum och kök!

I Villa Lekeryd finns gott om rum för det ljuva familjelivet. Du välkomnas av en stor entré med utsikt rakt genom huset och plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Som standard ligger barnrummet mitt i huset. Här är det både nära till att smita in till föräldrarnas sovrum – och till att leka tafatt i den öppna planlösningen för kök, vardagsrum och matplats som sträcker sig ut i husets fina vinkeldel.

Naturligtvis har Villa Lekeryd även rum för det praktiska i tillvaron, som badrum och ett kanonfint klädvårdsrum med egen entré. Villa Lekeryd bjuder på flera fina planlösningsalternativ redan på entrévåningen, i vinkeln kan du till exempel skapa ett tredje sovrum. Och sedan, när du inreder din övervåning, kan något riktigt magiskt hända. Då ökar du din boyta till 195 m² – och simsalabim: ditt 1,5-planshus kan plötsligt rymma hela 10 rum och kök.

Teknisk fakta

Andra hus ifrån Smålandsvillan

Villa Adelöv

Boyta: 146kvm
Rum: 6st

Villa Drömminge

Boyta: 193kvm
Rum: 7st

Villa Fredriksdal

Boyta: 122kvm
Rum: 6st

Villa Huskvarna

Boyta: 190kvm
Rum: 3st

Villa Kalmar

Boyta: 156kvm
Rum: 3st

Villa Komstad

Boyta: 151kvm
Rum: 2st

Villa Lekeryd

Boyta: 195kvm
Rum: 4st

Villa Ljungby

Boyta: 200kvm
Rum: 4st

Villa Markaryd

Boyta: 163kvm
Rum: 2st

Villa Nybro

Boyta: 195kvm
Rum: 4st

Villa Nydala

Boyta: 183kvm
Rum: 2st

Villa Näsby

Boyta: 95kvm
Rum: 4st

Villa Tingsryd

Boyta: 139kvm
Rum: 4st

Villa Vetlanda

Boyta: 146kvm
Rum: 6st

Villa Vrigstad

Boyta: 134kvm
Rum: 2st