Husverket - Klassisk 50.2


Förstora

Om husmodellen

Ett klassiskt fritidshus med sociala umgängesytor som passar perfekt som gäststuga eller varför inte som permanentbostad för 2 personer. Husets yttre har ett klassiskt utseende men ändå med en modern touch och passar väl in i de flesta områden. I bostaden kan du njuta av ett underbart ljusflöde tack vare stora fönsterpartier och rejäl takhöjd – den invändiga takhöjden är nämligen drygt 3,7 meter! Huset levereras i två moduler som snabbt och smidigt byggs ihop på plats.

Pris:

Klimatskal: 649 900 kr
Huset kommer levererat i en nyckelfärdig modul utvändigt och invändigt isolerat. Det som kvarstår att färdigställa el & VA installationer, och bygga klart huset invändigt.

Nyckelfärdig Modul: 949 900 kr
I detta utförande kommer huset levererat helt nyckelfärdigt i en modul/moduler. Det som kvarstår är markarbeten, grund, inkoppling av el & VA, kommunhantering, projektledning och slutkontroll.

Totalentreprenad: 1 184 800 kr
I en totalentreprenad ingår allt. Nyckelfärdig husmodul/moduler och samtliga entreprenadarbeten så som markarbete, grund, inkoppling el & VA, kommunhantering, projektledning och slutkontroll.

Teknisk fakta

Det fanns inga andra modeller