Resultat 1 till 3 av 3
 1. #1

  Standard LED-lampor är här för att stanna

  Nu börjar allvar med LED-belysning och EU:s regelverk gör lågenergilampor förbjudet. Nu ska alla lampor i framtiden bytas ut till LED, det är en bra utveckling för nå klimatsmarta målet som är satt av beslutsfattarna. För att hitta bra info på nätet angående lampor så finns det info-sajter. Har hittat en som går igenom det man behöver veta om LED. Läs mer om LED-lampor på nätet här!

 2. #2

  Standard

  LED-lampor är med största säkerhet här för att stanna, utvecklingen går onekligen i LED-teknikens anda. Dessutom precis som du säger så kommer LED att ta över de befintliga ljuskällorna inom en snar framtid. Det läste jag på en informationssajt om LED-spotlights på nätet. Jag tänkte själv investera i LED-spottar för utomhus platsen där hemma. De har ju bara ett par watt jämfört med de vanliga glödlamporna. Sen håller de längre med.

 3. #3

  Standard

  Hitta den till sida nu om billig energi som också var intressant om hur de kombinerar olika miljöbespartekinker tillsammans med LED-lampor om jag förstod det rätt. Läs om det på www.billig-energi.se. Byter man till smarta energimål. på www.billig-energi.se så sparar man tydligen mycket pengar i slutänden och får subventoner av staten på installationer och sånt ungefär som rotavraget, energiavdraget kanske de skulle kalla det. Vet inte vad det heter. Men jag ska börja tänka miljlösmart i allt vi i familjen gör. Det är nog som sagt framtiden med solenergi. Jag tror att man med fördel kan installera LED-paneler billigt och på så sätt kunna bli självförsärjande på el, jag läste det någonstans på nätet detta med. På ett formum.

Liknande ämnen

 1. Ersättaren till glödlampan här? (Power LED)
  Av RainMan i forum Belysning
  Svar: 17
  Senaste inlägg: 2016-08-04, 17:Aug
 2. Tid för att få in anbud på nybygge?
  Av REBMIC i forum Bygga hus & hustillverkare
  Svar: 5
  Senaste inlägg: 2014-07-19, 23:Jul
 3. LED-belysning med lysrör för garage
  Av johan76 i forum Belysning
  Svar: 0
  Senaste inlägg: 2014-07-11, 11:Jul
 4. Nya hantverkare för att avhjälpa fel?
  Av TomasP i forum Juridik
  Svar: 3
  Senaste inlägg: 2009-11-25, 09:Nov
 5. Program för att rita eget hus
  Av Mellissa i forum Övrigt
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2009-08-03, 12:Aug

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •  
Avdelare