Resultat 1 till 5 av 5
 1. #1

  Standard Dra nätverkskabel

  Hej vi har precis flyttat och behöver dra nätverkskablar från vardagsrummet där vårt modem kommer stå till 3 utav rummen. Jag har inte hållt på så mycket med det här förut men jag tror jag vet ungefär hur jag ska göra.

  Jag hade tänkt köpa RJ45-uttag och sätta vid modemet och från dessa uttag ska då nätverkskablar gå till de 3 rummen. Är det allt eller har jag missat eller missuppfattat något?

 2. #2

  Standard

  Berätta lite mera, har du inbyggd router i modemet annars så måste du nog skaffa en router också för jag tror att det kommer att krocka med ip adresserna om du endast delar upp det via modemet om du ska använda mer än ett uttag åt gången..

  //Henrik

 3. #3
  Reg.datum
  b 2011
  Inlägg
  265

  Standard

  Välkommen till forumet, värnhult! Min datakunskap sträcker sej till att jag kan mitt Hogia faktureringsprogram + att jag har väldigt hög ranking inom schack, både i verkligheten och via datorn, då jag är med i turneringar med spelare från hela världen.

  Vad jag förstår, så är din datorkunskap i en helt annan division än att enbart kunna ett simpelt faktureringsprogram, som även jag med min nonsensdatorkunskap, kan klura ut.

 4. #4

  Standard

  Tackar så mycket. Ja min kunskap är ganska så stor när det gäller datorer o nätverk o allt därikring, men det borde det vara när jag har hållt på med det lite titt som tätt ända sen jag var ca 10år gammal.. :-)

 5. #5

  Standard

  Vissa komposittrall är svanenmärkta (exempelvis Lunawood) och sannolikt ett väsentligt mycket bättre miljöval än tryckt. Visserligen minskar gifterna i tryckt, men det är ju inte utan att det påverkar hållbarheten. Ett annat bra miljöval är sibirisk lärk och thermobehandlade träslag.

Liknande ämnen

 1. Dra in ny el till badrummet
  Av andy321 i forum Badrum
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2011-03-02, 00:Mar
 2. Svar: 0
  Senaste inlägg: 2009-10-22, 13:Oct
 3. Köparen vill dra sig ut
  Av Pelle i forum Juridik
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2009-07-11, 13:Jul
 4. Dra sladdar längs lister
  Av Mattias i forum Byggmaterial & byggteknik
  Svar: 9
  Senaste inlägg: 2007-04-05, 13:Apr

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •  
Avdelare