Resultat 1 till 5 av 5
 1. #1

  Standard Inreda badrummet

  Vi har ett avlångt badrum i hyreshus med ful grön matta från 70-talet som de inte byter om vi inte har mögel etc. Det är vita väggar o tak. Kan man måla i nån annan färg så det inte känns så tomt? Funderade först på att sätta in hyllor, spegel mm av trä, typ ek. Och sätta in lite gröna detaljer som växter, koppar, ljusstakar etc men min sambo gillar inte det och vill måla väggarna...men i vilken färg? (Vi gillar det orientaliska stuket).

 2. #2

  Standard

  Jag föreslår att ni målar en vägg i en ganska mörk vinröd ton men låter övriga vara vita. Det blir en varm kulör i rummet utan att det känns litet och mörkt. Sen tycker jag ändå att du kan sätta in en spegel och hylla av trä för att det ska kännas trevligt
  Ljusstakar o dyl kan bli lite för mycket. Följ upp med handukar i den vinröda kulören (eller börja med handukarna och välj väggkulkören ton i ton, det är nog enklare) Vägg bakom handfat och toastol i vinrött och sen väggen mittemot med trädetaljerna och de vinröda handukarna.

 3. #3

  Standard

  kanske mörk gula (typ en guld färg) väggar? Då kan du måla alla väggar utan att det blir för mörkt. sen kan du installera flytande hyllor och växter som t.e.x. murgröna, som hänger ner lite snyggt.

 4. #4

  Standard

  Det moderna badrummet har blivit på modet, smart, välorganiserad, bekväma och lyxiga. Ett badrum remodel kan lägga massivt din komfort och tillfredsställelse, samt lyfta upp betydelsen av ditt hem.

  besök för renovera badrum

 5. #5

  Standard

  Inreder man badrummet med led från början med rätt belysning så spelar det inte så stor roll vilken färg man har, t.ex. mört eller vitt. Inlemmar man led-spotlights i takarmaturen från början så kan man rikta ljuset och ge badrummet den ljussättning man vill. LED-spottar kan oftas dimmas och anpassas tillll den stämning man för tillfället vill ha. Kanske vill man ha varmt eller kallt ljus, ofta man man även välja på flera miljoner färgnyanser. LED-spar dessutom mycket på energin, en vanlig glödlampa är 60 watt medan en led-lampa är från 3 watt, en 12 wattare t.ex. är nästan så stark att man kan ha den som industribelysning. LED-spotlights i varje fall kan man som sagt med fördel ha i badrummet för att belysa det på bästa sätt Då funkar det också men svart badrum, eller ett vitt med en fondvägg. Det blir skön mysig belysning man man kan individanpassa efter önskemål och behov. LED-belysning sparar som sagt på energiförbrukningen så man sparar jordens resurser som håller på att ta slut. Det går att läsa lite om energiförbrukning på sidan informationssajter om miljö- och energibesparing.

Liknande ämnen

 1. Sätta träpanel i badrummet??
  Av Aggen i forum Badrum
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2009-01-27, 13:Jan
 2. Element till badrummet
  Av H-P i forum Energi allmänt
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2007-10-15, 01:Oct
 3. Svar: 1
  Senaste inlägg: 2007-08-08, 09:Aug
 4. Nivåskillnad i badrummet
  Av badrums-Micke i forum Badrum
  Svar: 3
  Senaste inlägg: 2007-06-12, 10:Jun

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •  
Avdelare