Sidan 2 av 2 FörstaFörsta 12
Resultat 21 till 25 av 25
 1. #21

  Standard LED kanske är dyra men håller väldigt länge

  Jag har också tittat runt på lampor och bestämt mig för att köpa led, det ger ett mysigt ljus som kan anpassas till middag, tv-tittande och beroende på hur solen skiner ute. Led är givet, de innehåller inte miljöfarligt kvicksilver och avger inte heller värme. Lamporna är tåliga och har en lång livslängd. Alla kommer ha led snart så jag tycker du ska investera i det. Allt annat vore dumt. Jag läste på en sida om lampor om detta. Visst kanske led-lamporna är lite dyrare men de håller som sagt väldigt länge.

 2. #22

  Standard

  Jag har phillips-led lampor själv hemma som jag bytt ut i hela lägenheten. Tio stycken , det är ganska dyrt iofs men väl investerade pengar. Jag kan till och med kontrollera dem genom min iphone via wifi. Även om jag är på jobbet. Det fixar inga andra lampor såvitt jag vet. Just de här lamporna säljer bara apple-butikerna som jag förstått men även Clas Olsson och andra kedjor som säljer belysning i olika former har lite andra, kanske budget varianter, som funkar på samma sätt.. J

  Tyvärr har jag faktiskt kvar halogen-spottar i badrummet men jag har en led-panel som grundbelysning bakom spegeln. Den köpte jag på www.kopledpanel.se Jag rekommenderar LED alla dagar i veckan. Bara watten som en led lampa drar är ju försvinnande liten.

 3. #23

  Standard

  Nu har jag i princip bytt alla lampor jag har till LED och jag är helnöjd. Kommer med en recension om ett litet tag. Funderar på på att även ha LED utomhus. Någon som har erfarenhet av det?

 4. #24

  Standard

  Till och med bilen har LED numera.- Det blir inte mycket kvar för resten av lamporna.

 5. #25

  Standard

  Köpte för ett tag sen en liten "ficklampa" i LED som man fäster på ett sånt där fyrkantigt batteri. Helt otrolig uppfinning, köpte den på biltema eller clas olssom kommer inte ihåg.

Liknande ämnen

 1. Ersättaren till glödlampan här? (Power LED)
  Av RainMan i forum Belysning
  Svar: 17
  Senaste inlägg: 2016-08-04, 17:Aug
 2. Vem äger huset?
  Av Hynynen i forum Juridik
  Svar: 16
  Senaste inlägg: 2014-01-17, 12:Jan
 3. Kolla detta huset!!
  Av Helena75 i forum Inredning
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2008-12-10, 09:Dec
 4. Det här med belysning...
  Av Jens i forum Belysning
  Svar: 11
  Senaste inlägg: 2007-02-20, 15:Feb

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •  
Avdelare