Resultat 1 till 1 av 1
 1. #1
  Reg.datum
  b 2007
  Inlägg
  1 259

  Standard Minimalistisk Stil

  Man brukar ju säga att "less is more" och just det utrycket stämmer när man talar om minimalistisk inredning. Här gäller stora, öppna ytor, oftast i vitt. Andra färger än just kritvitt är förekommande till viss mån men vanligtvis är det denna basfärg man brukar hålla sig till. Det ger det minimalistiska rummet sin klang och öppenhet. Kort och gott, dess personlighet.

  När det kommer till inredningen låter man ytorna föra rummets talan och använder färre, men desto mer funktionella objekt för dekorativ effekt.

  Välj minimalistisk stil om du vill ha ett avskalat hem. Släta ytor, prylfritt och med kvadratiska former är det en både lättskött och lugnande stil i en annars hektisk tillvaro. Modernistisk kallas den fortfarande, med sin grafiska känsla i rena vita väggar och svarta detaljer och få accessoarer i perfekt symmetri.

  Det minimalistiska sättet passar bäst på rum som är något större, gärna matsalar och vardagsrum. Resultatet blir bättre och snyggare eftersom rummen ofta har den yta som krävs för att förmedla den grundliggande känslan av minimalismen.

  Senast redigerat av Husmusen den 2008-12-02 klockan 08:Dec.

Liknande ämnen

 1. Indisk Stil
  Av Husmusen i forum Inredningsstilar
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2014-12-11, 04:Dec
 2. Afrikansk stil
  Av Husmusen i forum Inredningsstilar
  Svar: 0
  Senaste inlägg: 2008-12-01, 13:Dec
 3. Lantlig Stil
  Av Husmusen i forum Inredningsstilar
  Svar: 0
  Senaste inlägg: 2008-12-01, 12:Dec

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •  
Avdelare