Resultat 1 till 3 av 3
 1. #1

  Question Sälja bostad på nätet

  Hej!

  Tänkte kolla om det finns någon med erfarenhet av att sälja utan mäklare. Själv tänkte jag göra detta men vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Jag skulle vilja annonsera i utlandet och har hittat denna sida: http://www.stayaway.se (Den är gratis till skillnad från många andra som ändå tar ut några tusen, och sen finns den i de länderna jag vill annonsera, tyskland, holland bl.a.). Så den tänkte jag prova, men vill gärna ha mera tips.

  Jag ska påpeka att jag vill göra så mycket som möjligt själv så jag minimerar mina utlägg. Finns det några tips vart jag mer kan annonsera? (Blocket.se är också OK prisklass men finns ju bara i Sverige) Finns det någon som har annonserat i utlandet och genomfört en lyckad affär och som vill ge råd? Tacksam för tips om billiga och bra annonsmarknader!

  Mvh

 2. #2

  Standard Blocket finns på franska

  Mest som en rolig grej vill jag bara påpeka att det finns en exakt kopia av Blocket på franska, http://www.leboncoin.fr. Det är gratis att annonsera men du måste förstås kunna franska. Rubriken Immobilier är det som gäller för bostäder...

 3. #3

  Standard www.hemmetprivat.se

  på Hemmetprivat kan du annonsera om hus i utlandet och du kan hyra ut ett rum åt en student. 10 kr.

Liknande ämnen

 1. Sälja hus privat utan mäklare
  Av RainMan i forum Mäklare
  Svar: 20
  Senaste inlägg: 2015-07-09, 09:Jul

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •  
Avdelare