Unna dig det bästa bubbelbadkaret 2024


Vill du unna dig själv en lyxigare vardag? Då är det här en guide för dig! Nedan hittar du mer information om de bubbelbadkar som fått bäst i test i år.

Bäst i test
Hafa
Bubbelbadkar Hafa Aqua 140 C
Snygg och familjevänlig kvalitetsprodukt.
Bästa singel
Hafa
Bubbelbadkar Hafa Aqua 160 SQ Premium
Uppnår hög nivå av avslappning och stimulerar dina sinnen.
Bästa för två
Neptun
Bubbelbadkar Diamant Duo
Har gott om plats och förgyller badrummet.
Bästa budget
Nordamist
Massagebadkar Dorothy
Stilren design i prisvärt paket.
Bäst i test
Bäst i test

Bubbelbadkar Hafa Aqua 140 C

Snygg och familjevänlig kvalitetsprodukt.

Bubbelbadkar Hafa Aqua 140 C

Snygg och familjevänlig kvalitetsprodukt.

Produktegenskaper

 • Bottensystem Booster
 • Rygg- och fotmassage med jetmunstycken
 • Antibakteriell vattenrening med UV- ljus
 • Underhållsvärme 1,5 kW
 • Touchdisplay
 • Sittbrunn

Produktöversikt

Bubbelbadkar Hafa Aqua 140 C är ett hörnbadkar med rena enkla linjer. Det är utvecklat, tillverkat och testat i Sverige för högsta möjliga kvalitet, något du kommer att märka vid första badet och alla därefter. Mycket familjevänligt med sittbrunn gör det praktiskt att bada med barn. 

Sex effektiva minijets masserar rygg medan fyra minijets tar hand om ömma fötter. Med fast eller växlande sken stimuleras dina sinnen för inre harmoni även med terapibelysning. Aqua sargblandare med duschmunstycke har även den massagefunktion. Med fast eller växlande sken stimuleras dina sinnen för inre harmoni även med terapibelysning. Du styr vattensystemet, terapibelysningen, underhållsvärmaren och vattenrening med smidig touchdisplay.

Karets är i sanitetsakryl av högsta kvalitet. Det betyder att karet håller värmen bra, är slitstarkt och lätt att rengöra. Även förstärkt med glasfiberarmerad polyester och dess blanka och slitstarka yta motverkar uppkomst av mikroorganismer. Justerbara fötter gör det lätt att passa in karet på alla golv. Karet levereras med komplett avloppssats. 

Se priser på Bubbelbadkar Hafa Aqua 140 C


Bästa singel
Bästa singel

Bubbelbadkar Hafa Aqua 160 SQ Premium

Uppnår hög nivå av avslappning och stimulerar dina sinnen.

Bubbelbadkar Hafa Aqua 160 SQ Premium

Uppnår hög nivå av avslappning och stimulerar dina sinnen.

Produktegenskaper

 • Rygg- och fotmassage med jetmunstycken
 • Duschmunstycke med massagefunktion
 • Underhållsvärme 1,5 kW
 • Terapibelysning
 • Bottensystem Booster

Produktöversikt

Bubbelbadkar Hafa Lime 160 SQ Premium är Hafas läckra designbadkar. Det är utvecklat, tillverkat och testat i Sverige för högsta möjliga kvalitet, något du kommer att märka vid första badet och alla därefter. Det har en modern design anpassat för en person, och går att bygga in eller använda som som fristående badkar.

Letar du efter ett bubbelbadkar som förhöjer välmåendet kan du sluta leta. Lime 160 SQ Premium är karet som hjälper dig uppnå en hög nivå av avslappning med effektiv rygg- och fotmassage. Sex minijets masserar rygg och axlar medan fyra minijets tar hand om ömma fötter. Med fast eller växlande sken stimuleras dina sinnen för inre harmoni även med terapibelysning. 

Bottensystem Booster ger effektivare massage och underhållsvärme på 1,5 kW hjälper till att hålla en konstant temperatur i vattnet. Karet är tillverkat i sanitetsakryl av högsta kvalitet, förstärkt med glasfiberarmerad polyester ger ett många fördelar. Värmen håller bra och den blanka och slitstarka yta motverkar uppkomst av mikroorganismer. 

Se priser på Bubbelbadkar Hafa Aqua 160 SQ Premium


Bästa för två
Bästa för två

Bubbelbadkar Diamant Duo

Har gott om plats och förgyller badrummet.

Bubbelbadkar Diamant Duo

Har gott om plats och förgyller badrummet.

Produktegenskaper

 • Anpassat för två personer
 • Rygg, arm- och handledsmassage
 • Generöst baddjup
 • 18-jetssystem
 • Tystgående

Produktöversikt

Diamant Duo är ett av Sveriges mest sålda massagebadkar. Det här är avkoppling med generöst baddjup, anpassat för två personer. En glädjens stund och lek med barnen, eller ett romantiskt bad på tu man hand.

Bra utrymme för att du ska kunna sträcka ut dig ordentligt. Tillverkat i sanitetsakryl och har en stilren form. Luta dig tillbaka mot behagliga integrerade nackkuddar och hög komfort. Flera massagefunktioner masserar hela kroppen. Multijets i sidorna och fotmassagen är riktbar, munstycken i ryggen roterar. För extra mysstämning finns undervattenbelysning.

Hörnbadkar, välj vänster- eller högerställd. Höjd utan frontpanel 650 mm, höjd med frontpanel 740 mm. Badkaret har kromade jetmunstycken och säkerhetsinsug och levereras med bottenventil och överfyllnadsskydd. Finns att köpa i olika utföranden. Välj varianten utan frontpanel om du vill bygga in badkaret.

Se priser på Bubbelbadkar Diamant Duo


Bästa budget
Bästa budget

Massagebadkar Dorothy

Stilren design i prisvärt paket.

Massagebadkar Dorothy

Stilren design i prisvärt paket.

Produktegenskaper

 • 8 luftmassagejets
 • Komplett paket
 • Lyxig känsla

Produktöversikt

Dorothy är ett bra val när du vill ha ett komplett bubbelbadkar. Tillverkat av Nordamist som har det du behöver för att bygga ett badrum med lyxig känsla. Med Dorothy ingår även blandare och handdusch. Karet är förstärkt med glasfiber och har en stilren design med en glasruta på 10 mm. Här kryper du ner i bubblor med 8 luftmassagejets som du justerar på kontrollpanelen. Det är tillverkat i tålig akryl, vilket innebär att det inte gulnar och är enkelt att städa. Måtten är 1700x1000x580 cm.

  Se priser på Massagebadkar Dorothy


  bubbelbadkar bäst i test

  Det är lätt att se fördelarna med att investera i ett bubbelbadkar, men det kan vara svårt att navigera bland alla produkter som finns att tillgå. Samtliga produkter håller hög kvalitet, samtidigt så skiljer sig modellerna åt en hel del. Om du inte vet var du ska börja kan du läsa de vanligaste frågorna och svaren längre ner.

  Bubbel utan trubbel

  Nu kan din dröm om att kunna krypa ner i ett bubbelbadkar efter en lång dag bli verklighet. Oavsett hur stort ditt badrum eller din plånbok är så finns det en modell som passar dig. Om du vill få ut det mesta möjliga av ditt badkar ska du välja ett bubbelbadkar. På det sättet får du två produkter i ett. Dels får du ett badkar som du kan bada i och dels får du en bubbelpool för inomhusbruk.

  Det finns en hel del att tänka på när du väljer modell och produkt. Däremot slipper du fundera över hur man installerar ett bubbelbadkar. Eftersom de allra flesta produkter och modellerna som finns på marknaden idag inkluderar installation av badkaret. Naturligtvis kan du i de flesta fall välja att göra installationen själv om du skulle vilja också, men det kan vara bra att låta en utbildad hantverkare se till att det blir rätt. Det sistnämnda gäller framför allt för att du som konsument ska få ut garantin om det mot all förmodan skulle hända något med din nyinköpta produkt.

  Hitta rätt modell för dig

  Det viktigaste du behöver tänka på för att hitta rätt modell för dig är att mäta i ditt badrum först. På det sättet hittar du garanterat ett badkar som inte tar för mycket plats i anspråk. Det är också viktigt att mäta noggrant och gärna flera gånger för att vara helt säker på att det badkar du vill ha kommer att få plats. Samtidigt behöver du inte ha något stort och flådigt badrum för att få plats med ett bubbelbadkar. Eftersom det finns en uppsjö av olika storlekar att välja bland.

  Andra aspekter som kan vara bra att känna till när du väljer modell är om du exempelvis vill ha ett inbyggt eller fristående badkar. Den stora skillnaden blir att om du vill ha ett inbyggt badkar behöver du mäta ännu mer noggrant och helst konsultera en hantverkare innan du slår till på ett badkar. Det beror på att det krävs mer planering för att få ett inbyggt badkar på plats samt att du behöver kakla och foga för att bygga in badkaret.

  Om du däremot väljer ett fristående badkar behöver du inte genomgå samma process för att komma till skott. I det här fallet räcker det om du mäter ditt badrum och väljer ett badkar efter måtten. Du kan dessutom välja hur du vill placera badkaret lite mer fritt om du väljer en fristående modell.

  Utöver ovan nämnda aspekter finns det dessutom bubbelbadkar för hörn som passar dig som vill bygga in ditt badkar och som har ett lite större badrum. Du kan också välja ett bubbelbadkar med värmare om du vill använda ditt badkar som en bubbelpool också. Det vill säga, med en värmare kan du hålla vattnet varmt längre.

  De allra flesta modeller erbjuder dessutom en rad olika funktioner. Om du vill ha ett badkar som passar fler tillfällen och som dina familjemedlemmar kan anpassa efter eget tycke ska du välja en modell som erbjuder många olika massage- och bubbelnivåer. Vilken nivå som passar dig bäst kan du ta reda på genom ett enkelt test, genom att prova dig fram.

  Fixa en lyxig hemmakväll!

  Med hjälp av ett bubbelbadkar är en lyxig hemmakväll aldrig särskilt långt borta. Nedan hittar du tips på hur du ökar den lyxiga spakänslan ännu mer.

  • Välj ett bubbelbadkar som är anpassat för att vara inomhus. På det sättet slipper du frysa på vägen till och från ditt badkar. Det blir också lättare att ta med dig snacks och dryck till badet.
  • Unna dig en ansiktsmask eller en hårinpackning. Om du vill ta ditt badande till en ny nivå kan du testa att göra en egen ansiktsmask för att förgylla kvällen lite extra.
  • Prova bubbelbadkarets olika funktioner. Inte nog med att det varma vattnet kan få vem som helst att slappna av, kombinera det med en massagefunktion eller med lyxiga bubblor.
  • Se till att inte bli störd. Lämna din mobiltelefon utanför badrummet, slå på din favoritmusik och se till att slappna av ordentligt.


  Redaktionen
  Innehåll i artikeln

  Frågor och svar

  • Nej, det finns många smarta tips och trix när det kommer till rengöring. Det bästa tipset är att rengöra badkaret genom att skölja ur det ordentligt med jämna mellanrum. På det sättet undviker du att det samlas smuts eller damm i karet.
  • Ja, du måste inte ha ett stort badrum för att få plats med en mindre modell.
  • De allra flesta badrum är utrustade med rejäla golvbrunnar som klarar av att hantera en större mängd vatten. Om du vill vara på den säkra sidan kan du konsultera en hantverkare i samband med att du installerar ditt badkar för att säkerställa att golvbrunnen kan hantera vattenmängden.