Huscompagniet - 1,5-planshus


Förstora

Om husmodellen

Ett tidlöst kvalitetshus i sten med sadeltak som med det mörka teglet skapar en genuin och gemytlig känsla. Passar dem som ställer höga krav på komfort, en skön inomhusmiljö och vill ha en avskild privat våning.

Stommen och innerväggar är en kombination av tegel och lättbetong vilket ger ett skönt och behagligt inomhusklimat. Huset har även mellanbjälklaget i betong med vattenburen golvvärme, skönt att gå på och skapar framförallt en tyst atmosfär. Här känner du skillnad mellan hus och hus.

På nedanvåningen finns ett stort kök i en öppen planlösning till vardagsrummet som ligger i vinkel. Härliga ytor med plats för många vänner och långa, goda middagar. För den större familjen finns möjlighet att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum. De vackra, franska dörrarna och de rumshöga fönstren ger härliga ljusflöden samt skapar en känsla av rymd.

På ovanvåningen ligger ett av sovrummen separat med tillgång till egen klädkammare. Här finns också ett stort allrum, badrum och ytterligare två sovrum.

Ett hus med planlösning som passar bra för den växande familjen där allrummet kan göras om till ett extra sovrum.

Teknisk fakta

Andra hus ifrån Huscompagniet

1,5-planshus

Boyta: 137kvm
Rum: 6st

1-plans hus i vinkel

Boyta: 122kvm
Rum: 5st

1-plans hus rakt

Boyta: 107kvm
Rum: 4st