HusCompagniet - 1-plans hus i vinkel


Förstora

Om husmodellen

Ett tidlöst stenhus med sadeltak och en stram minimalistisk arkitek¬tur. Husets uttryck kan ändras efter smak exempelvis genom att välja annan takform, fönster eller tegel. Detta stenhus är byggt med ett ljust tegel och ett svart tegeltak som tillsammans med de granitfärgade fönsterramarna ger ett trendigt intryck.

Vinkelformen på huset är eftertraktad vilket ger bra placeringsmöjligheter på tomten och skapar en skyddad uteplats mot både väder och insyn. Den övertäckta terrassen bjuder in till långa sommarkvällar och kan enkelt glasas in. Rumshöga fönster skapar ett fint ljusflöde och ger ihop med takhöjden en känsla av rymd.

Föräldrasovrummet ligger avskilt med tillgång till eget badrum. I andra änden ligger två lättmöblerade sovrum med eget badrum i nära anslutning.

En stor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till trevligt umgänge och kan förstärkas genom att välja till en köksö. I anslutning till köket finns även ett allrum som med fördel kan användas som ett matrum, bibliotek, tv-rum eller ett fjärde sovrum.

Ett perfekt hus som passar bra för den växande familjen.

Teknisk fakta

Andra hus ifrån HusCompagniet

1,5-planshus

Boyta: 137kvm
Rum: 6st

1-plans hus i vinkel

Boyta: 122kvm
Rum: 5st

1-plans hus rakt

Boyta: 107kvm
Rum: 4st

Ett förskjutet stenhus på 192 kvm

Boyta: 192kvm
Rum: 6st

Ett vinkelhus på 176 kvadratmeter

Boyta: 176kvm
Rum: 4st

Förskjutet hus 154 kvm

Boyta: 154kvm
Rum: 6st

Förskjutet hus 156 kvm

Boyta: 156kvm
Rum: 6st

Knäckt hus 120 kvm

Boyta: 120kvm
Rum: 5st

Rakt hus 155 kvm

Boyta: 155kvm
Rum: 5st

Vinkelhus 186 kvm

Boyta: 186kvm
Rum: 5st