Hus till salu i Västra Götalands län

Datum
Plats
Adress
Area
Rum
Pris

Lilla Skotteksvägen 1, Ulricehamn

Unik tomt i södra delen av Ulricehamns tätort! Utsikt över sjön Åsunden. Öppet läge med sol hela dagen. 200 m till Skotteks badplats. Banvallen strax nedanför tomten. Den tilltänkta avstyckningen är minst 1200 m2. Slät mark med gräsmatta. Kommunalt V/A och fiber. Förhandsbesked om bygglov finns redan

0 st rum
Boyta på 0 kvm
pris: 500,000 Sek

Lövängsgatan 21, Falköping

Den ?tänkta villan? mitt i det Goda livet i Falköpings kommun i vacker natursskön miljö i tätorten Floby. Perfekt pendelavstånd till Göteborg, Skövde, Vara eller Falköping. En vacker hörntomt med egen fristående åttahörnad vedbastu och fristående rejält förråd med hundkoja och vedskjul. Eget garage samt stort förråd

5 st rum
Boyta på 117 kvm
pris: 850,000 Sek

Ryd 418, Ale

Nu är det dags för nästa person att ta över. Söker du en egen sommarstuga med odlingsmöjligheter, är du en rastlös pensionär eller bara vill ifrån stan?  Här är den perfekta stugan för dig/er med liten plånbok!

1 st rum
Boyta på 30 kvm
pris: 150,000 Sek

Västergården 7, Vara

Lantlig idyll i Vara kommun. Larv, en liten pärla att bo nära naturen. 4 km till tågstation som tar dig direkt till Göteborg. En fantastisk möjlighet för dig som är lite kreativ och händig. Ängar, åkrar och skog inom synhåll!

6 st rum
Boyta på 210 kvm
pris: 1,550,000 Sek

Fagergläntan 15, Göteborg

Nyrenoverat fritidshus med uppväxt trädgård.Ca 300 kvm tomt med 3 st äppelträd, 1 st plommonträd, vinbärbuskar (röd/svart) samt trädgårdsland. Gräsmatta för lek och aktiviteter.Kommunalt avlopp året runt och tillgång till vatten under 7 månader, vilket ingår i arrendet.Värmepump finns för billig uppvärmning samt AC.

1 st rum
Boyta på 40 kvm
pris: 540,000 Sek

Snabblänkar

Avdelare

Offert ifrån hantverkare

Få en kostnadsfri offert ifrån hantverkare.

Avdelare