Kvalitetsansvarig i Upplands-Bro

Behöver du ha hjälp att hitta auktoriserad kvalitetsansvarig i Upplands-Bro? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram företag som kan hjälpa dig att hitta kvalietsansvarig för ditt bygge.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från leverantörerna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så kostnadsförslag för att hitta kvalitetsansvarig i Upplands-Bro är inte längre bort än ett ifyllt formulär! När man bygger nytt hus måste det finnas en kvalitetsansvarig som har till uppgift att närvara vid byggsamråd, vid besiktningar och andra kontroller.

Forum

Läs vad andra skriver eller ställ din fråga själv i vårt diskussionsforum.

Forum: Besiktning

Relevanta forumtrådar

Kvalitetsansvarig kom inte på sl...

 Senaste inlägg av Milkshaken 

Tips på duktig KA i Göteborgsomr...

 Senaste inlägg av Puttel